lördag 7 mars 2009

"Borstbindar-Elsa"

Vår älskade knaskatt Elsa är inte riktigt som alla andra katter. Igår när David kommit hem från jobbet, tyckte vi att hon uppvisade ovanligt stort intresse för hans jobbarskor...


Först kunde vi inte förstå varför hon var så himla intresserad av dem, fotsvett har liksom aldrig varit hennes grej tidigare. Men så vände vi på skon:


Husse hade, till Elsas gigantiska förtjusning, råkat trampa på en cigarett som hade fastnat i spåren under skon. Hon har nämligen i hela sitt 10-åriga liv haft en stark dragning till allt var nikotin heter. Elsa avslöjar varenda kotte som knatar innanför vår dörr, stor- som smygrökare/snusare, genom att visa ett enormt intresse för deras nikotinexponerade fingrar och ansikte. Hon blir alldeles tossig, överdrivet kelig och tokspinner ;-)

Varken jag eller David röker eller snusar, tur är väl det för lilla snusk-Elsa. Hon skulle lätt kunna sätta i sig fimpar och gamla prillor, om hon bara fick chansen ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha tack för ett gott skratt! Tänk vad katter kan få för sig...nu har väl snusk-elsa fått sitt för ett tag framöver.
/Carina

Anonym sa...

Hahaha, underbart!! Mina gamla katter (som inte finns längre) blev alltid så till sig när de luktade på syrrans nikotinfingrar. Cigaretter för katter kanske vore en affärsidé? ;-)

/Nina