måndag 20 augusti 2007

Decimerad skara...

Nu har tre av våra kära småskruttar flygit hemifrån och det är sååååå tomt här hemma, med bara tre busungar kvar... Toffifee & Easy (cremevita killen och en av de vita töserna) bor tillsammans hos en jättemysig familj utanför Malmö. Medan den andra vita syrran, Glassi, har flyttat upp ända till Västerås. Dessa bilder tog jag i lördags, bara halvtimmen innan Toffi & Easy blev hämtade. De är 12 veckor och 5 dagar gamla.



6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, en helt perfekt kull ju! Såå fina!

Anonym sa...

Jaha..Jag har sökt en gästbok men inte funnit den..Dessa nymodigheter med blogg fattar ju inte jag...Vill bara säga att himmel villken vacker kull..alla är superfina..
Mari fariescrx

Anonym sa...

Helt ljuvlig kull-samt helt otroligt proffsiga fotografier-är helt fascinerad över hur man kan fota 6 kattungar-få dom att sitta still och få 5 helt perfekta kort!
De har så härlig uppsyn att jag fick mig ett gott skratt-de är underbara!
Svartvita tjejen verkar vara på hugget-och vilka öron!
Annika,Stockholm(med 1 Cornish för tillfället..men kommer snart en till)

Anonym sa...

anonym: Men gud, lär dig maila i stället, om du måste gå till personangrepp. Om namnen inte passar kanske du kan låta bli att alls läsa på sidan? Kanske skaffa ett liv? Dessutom, "anonym"? Fegt och obehagligt.

Kattungarna är för övrigt sjukt söta... och så STORA! Jag snubblade över sidan när de inte ens var födda än och tittar förbi då och då i förhoppningen om att nya bilder skall dyka upp.

Lena sa...

Tack Anna för ditt fina inlägg, det värmer!
Ps. Ska försöka få mina ädlare kroppsdelar ur vagnen och visa upp lite mer bilder snart ;)

Anonym sa...

Vilken otroligt underbar kull! Ska bli kul att kanske få se några av dom live på utställningar. Önskar er och kissarna en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Annelie